Statement

In mijn werk laat ik mij inspireren door gebeurtenissen of plekken die voor mij een persoonlijke waarde hebben. Het medium dat ik gebruik bevindt zich voornamelijk op het platte vlak. Ik maak schilderijen, gebruik soms tape en draad en ik beschilder foto’s. Wanneer ik op een foto schilder ontstaat er een strijd tussen de foto en de verf. De foto wordt plat en de verf gaat leven. Dat is iets wat mij fascineert, wat ontstaat er in het beeld als ik zo’n ingreep doe? Op welke manier kan ik het verleden beinvloeden? Hoe geef ik een oude herinnering een nieuw leven? Wat is de werkelijkheid? De foto of de verf? En welke betekenis is gerelateerd aan de verf in combinatie met de foto?

Mijn werk staat symbool voor mijn leven, voor wat ik mee maak en hoe ik hiermee om ga. Er is geen scheidslijn te bekennen.

In elk moment zoek ik de essentie van mijn landschap. De ruis verdwijnt, dat wat overblijft is mijn werk.

Een gedachte over “Statement

  1. Je werk op glas gedrukt zoals vandaag te zien was bij expositie vind ik persoonlijk erg mooi in de combinatie met natuurlijk licht van achter de foto. Dat kan als je werk voor een raam hangt, voor een lamp staat enz. Ik ben benieuwd naar je groeiproces de komende maanden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s